Ralph Lauren polo

Ralph Lauren maakt een aantal overhemden die van goede kwaliteit en duur zijn. Er zijn echter een aantal van hun shirts waar je graag vanaf zou willen, de poloshirts met ontbrekende knopen, die met ontbrekende mouwen en die met de verkeerde print. Als uw Ralph Lauren polo een beetje versleten lijkt te zijn, kan dit te wijten zijn aan een van de volgende: een ontbrekende of losse knoop, een ongelijke zoom of kraag, een ontbrekende mouw of naad, of een fout in de bedrukking. Laten we eens kijken hoe u gemakkelijk voor uw Ralph Lauren polo kunt zorgen.

Het vervagen of strijken van vervagende stoffen

Voor het vervagen of strijken van vervagende stoffen heb je een katoenen poloshirt, effen witte katoenen stof, een stijfseloplossing en een strijkijzer nodig (bij voorkeur het “grote” type, omdat het gelijkmatiger kan draaien en loslaten). Snijd de randen van het zwembad bij en plaats deze boven een kom met heet water met ten minste twee eetlepels van de zetmeeloplossing. Borstel de katoenen stof langzaam over het strijkijzer en zorg ervoor dat u niet te hard drukt. Wanneer de polostof begint te vervagen, haalt u het shirt uit het water, wringt u het uit en droogt u het onmiddellijk op een schone plek.

Joggingbroeken en loungewear

Ralph Lauren biedt ook bijpassende joggingbroeken en loungewear. Net als hun overhemden met manchetten, hebben joggingbroeken een elastische tailleband en een verstelbare tailleband aan de achterkant. Deze joggingbroek wordt apart verkocht en is ook verkrijgbaar in een set van vier, maar een simpele zoektocht naar deze items online kan geweldige aanbiedingen opleveren. Voor een minder formele gelegenheid biedt Ralph Lauren een klassiek wit katoenen Ralph Lauren polo met een double-breasted kraag en een contrasterende button-down kraag. Dit shirt is gemakkelijk te combineren met kaki of jeans en kan gemakkelijk in de wasmachine worden gewassen. De polo-golfshirts van Ralph Lauren zijn behoorlijk populair onder golfers, omdat ze zijn gemaakt van dezelfde kwaliteitsstoffen als de meeste poloshirts, waardoor ze een geweldige alledaagse outfit zijn voor een dag op de baan.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *