Verschillende soorten trends in sieraden

Brunott

In elke branche spelen verschillende trends af, bijvoorbeeld in de kleding branche maar natuurlijk ook in de sieraden branche. Elk jaar zijn er nieuwe trends, soms zijn er zelfs elk seizoen nieuwe trends. De ene keer zijn zilveren sieraden veel populairder, de andere keer gouden sieraden. Soms zijn grove sieraden in, en een andere tijd is er meer belangstelling voor subtiele sierraden. Zo gaat deze branche mee in verschillende soorten trends. Wil je meer weten over welke trends er momenteel spelen als het aankomt op sieraden? Lees hieronder dan snel verder voor meer informatie over deze trends. 

Trends voor deze winter voor vrouwen 

Voor de sieraden voor vrouwen zijn er een paar sterkte trends die deze winter erg sterk naar voren komen, deze trend kan je erg goed in één woord omschrijven namelijk: chunky. Het draait dit seizoen om grove schakelarmbanden, grove schakelkettingen en ook opvallende oorbellen zijn van belang voor deze winter. Natuurlijk zijn hier bij Brunott veel verschillende soorten van te vinden en ook verschillende variaties. De kettingen kunnen soms hangers bevatten, en voor zowel de schakels van de kettingen als van de armbanden zijn er verschillende soorten schakels die een hele andere uitstraling kunnen hebben. Ook is juist het mixen van zowel zilver als goud steeds populairder. 

Trends voor deze winter voor mannen 

Deze winter is er een iets minder sterke trend in sieraden voor mannen dan voor vrouwen, maar er is wel echt een soort sieraad dat er echt uitspringt bij de bannen. Leren armbanden gecombineerd met een zilveren of gouden logo. Deze heb je in vele verschillende stijlen, van stoer tot wat netter, en ook heb je deze van verschillende soorten merken. Ook kan je hiermee binnen elke verschillende prijsklasse een armband vinden die past binnen het budget dat past bij jou. 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.