Waarom je een Freshbed als nieuw bed zou moeten overwegen

Big comfortable bed in hotel room

Eén van de vaakst gehoorde discussies bij koppels in bed is dat de één het (veel) warmer heeft dan de ander. Dat is natuurlijk vervelend. In eerste instantie wordt hier vaak een beetje lacherig over gedaan, maar het kan de nachtrust van beide partners aanzienlijk beïnvloeden. Het spreekt voor zich dat dit eigenlijk helemaal niet de bedoeling kan zijn. Omwille van deze reden heeft het merk Freshbed een bijzonder bed ontwikkeld die daar verandering in kan brengen. Wil jij ontdekken op welke unieke eigenschappen je bij dit bed kan rekenen? Dan is het zonder twijfel aan te raden om je even te verdiepen in de informatie die je aantreft hieronder op deze pagina!

Een bed met een gescheiden temperatuur- en ventilatiesysteem

Iedereen kent het wel. Misschien heb jij dan ook wel een partner die bijvoorbeeld al snel tijdens het voorjaar en de zomermaanden het deken van zich afgooit terwijl jij het daardoor net (veel) te koud krijgt. Door gebruik te maken van een Freshbed wordt daar verandering in gebracht. De bedden van dit merk staan er namelijk om bekend over een gescheiden temperatuur- evenals ventilatiesysteem te beschikken. Dit zorgt ervoor dat het voor elke partner mogelijk wordt om de temperatuur aan beide zijden van het bed naar wens in te kunnen stellen. Op deze manier kunnen zowel je partner als jij zelf precies bepalen wat voor jullie nu de beste temperatuur is. Dit zonder dat er daar uiteraard nog ruzie over moet worden gemaakt. Zo sla je met een Freshbed twee vliegen in één klap.

Verbeter de hygiënische omstandigheden in je slaapkamer

Bovenstaande zijn lang niet de enige voordelen waar je op kan rekenen bij het kopen van een Freshbed. Voor heel wat mensen geldt bijvoorbeeld dat ze zeer gevoelig zijn voor huisstofmijt. Ook voor heel wat andere bacteriën geldt dat ze de hygiënische omstandigheden in je huis aanzienlijk kunnen beïnvloeden. In het bijzonder voor de slaapkamer geldt dat mensen graag willen kunnen rekenen op een zo optimaal mogelijke hygiëne evenals op zo gezond mogelijke omstandigheden. Ook op dit vlak kan het kopen van een Freshbed een interessante meerwaarde realiseren.

Wanneer je kiest voor het kopen van een Freshbed zal je meteen kunnen genieten van een 99,97 procent reductie van niet alleen schimmels en bacteriën, maar ook van pollen, stof, fijnstof en ga zo maar door. Voor Freshbed bedden geldt dat ze allemaal gebruikmaken van een zogenaamde ‘Temperature Controlled Air Circulator’. Deze zorgt ervoor dat heel wat schadelijke elementen in de slaapkamer geen schijn van kans meer maken. 

Niet alleen in het buitenland, maar zeker ook in Nederland kan er worden vastgesteld dat de populariteit van dit merk aanzienlijk stijgt. In ons land zijn de bedden van Freshbed dan ook onder meer terug te vinden in verschillende hotels. Denk hierbij aan onder het Merlet Hotel, het Amstel Hotel en Artis. Ook dit bewijst de unieke kwaliteit waar dit beddenmerk garant voor staat.

Voorkom vervelende discussies met je partner met een Freshbed!

Wil jij er met zekerheid voor kunnen zorgen dat zowel je partner als jijzelf kunnen genieten van de meest optimale nachtrust? Dan zal je al snel tot de conclusie komen dat het kopen van een Freshbed een uitstekende keuze is. Met dit bed creëer je namelijk een absolute meerwaarde in je slaapkamer. Aarzel dus geen moment langer en bestel ze vandaag nog!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.